Ne demek?

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve düz çkızılışması önemlidir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar kazalı durumların kere göstericisidir.

özge bir şgeri ise kapıların hepten çıplak duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hoppadak hemen her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın ne açıldığını göstermek gerekir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Müstacel çıkış bapları yapısı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri adidaki gibidir:

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları gibi çatı güvenliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın Yangın Merdiveni Kapısı içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların tüm manevra ortamında kaydedildiği kucakin essah hayatta aynı geriları vermeyebilir.

Report this wiki page